Mindent frissen csomagolunk Önnek. Az ajándékokat kézzel készítjük :) Köszönjük érdeklődését.

tIRAMISU CELOPHANE mandula díszdobozban 50g - BELÜL

Kód: 3436
Nincs értékelés
Márka: Nutworld.cz
Ft544
Készleten

A jellegzetes diós-mandulás íz tökéletesen kiegészíti a csokoládés tiramisu édes-kávés ízét! A mandulaszemeket először enyhén szárazon pörkölik, hogy az ízük érvényesüljön, majd finom fehér és tejcsokoládéval vonják be

Részletes információ

Termék részletes leírása

Elárverezett diófélék
Összetevők: MANDULA 31%, tiramisu feltét 69% (cukor, pálma növényi olaj, SYROW (MILK), rizsliszt, napraforgó lecitin, gumiarábikum, sellak, tiramisu aroma, kakaómassza, kakaóvaj).

Tárolás: sötét, hűvös és száraz helyen tárolja
Minimális eltarthatósági idő: 12 hónap
Származási ország: Hollandia

Nyomokban glutént, egyéb dióféléket, földimogyorót, szóját és szezámot tartalmazhat.

Az allergének nagy betűkkel vannak feltüntetve az összetevők között.

Popis (1)

energia
érték:
2413kj /579kcal
zsírok: 38,3
ebből telített zsírok: 14,2g
szénhidrátok: 48,5g
ebből cukrok: 45,3g
fehérje: 45,3 g 8,4g
só: 0,02g

VĚDĚLI JSTE, ŽE

A mandulafa lehetett az egyik első olyan fa, amelyet az ember termesztett. Jordániában a régészek "háziasított mandulafák" nyomaira bukkantak, amelyek körülbelül i. e. 5000-re nyúlnak vissza.

Az alább felsorolt okok miatt a mandula az egyik legsokoldalúbban felhasználható dióféle. Napi egy marék mandula elegendő ahhoz, hogy teljesítse az emberi egészséghez szükséges előfeltételeit. Az ideális forma a mandula nyersen, egy éjszakán át langyos vízben áztatva. Ha az íze ellenállhatatlan, és az idő rövid, a mandulát sós vízben áztatva felgyorsíthatjuk a folyamatot, és teljes mértékben felszabadíthatjuk a benne rejlő lehetőségeket.

Mivel a mandula héjában van, fogyasztás előtt célszerű néhány órán át áztatni a mandulát. Így megelőzhetők az emésztési problémák, és a mandula minden tápanyagát megkapja.

Egészségügyi szempontok:

  1. amandula bizonyítottan csökkenti a rossz koleszterinszintet
  2. segít megelőzni a vastagbél- és mellrákot
  3. általánosságban elmondható, hogy a mandula nagyon jó antioxidáns
  4. csökkenti az Alzheimer-kór kockázatát (amit az alacsonyabb szénhidráttartalmú étrend szintén megtesz)
  5. javítja az agy teljesítményét
  6. stabilizálja a vércukorszintet
  7. erősíti a csontrendszert és a fogakat (kalcium és foszfor)

Táplálkozási szempontok:

A mandula sokféleképpen fogyasztható. Fogyaszthatjuk a mandulát nyersen vagy pörkölve(füstölve,sózva,mézben és sóban),
rágcsálnivalóként önmagában vagy édes vagy sós ételekhez adva.
Felhasználhatjukszeletelve, pelyhesítve,lisztként, olajként,vajként vagy mandulatejként.

  1. a mandula jó energiaforrás (vagyis olyan energia, amely jóllakat, vitaminokkal, ásványi anyagokkal, egészséges zsírokkal, rostokkal stb. lát el)
  2. amandula csökkenti a vércukorszintet és az élelmiszerek glikémiás indexét

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Válogatott finomságok belső bulikhoz
Jótállás: 6 - 10 měsíců
Súly: 0.05 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Biztonsági ellenőrzés