Természetes hámozott mandula - szeletelve
Kód: 86/1 K 86/200 86/3 K 86/500 Kérjük, válasszon változatotKapcsolódó termékek

Hámozott mandula JUMBO. Nagy, krémes és bőr nélküli? Igen, csak áztasd néhány órán át egész éjszaka helyett, és a mandula egy egész nyilvántartásnyi egészségügyi előnnyel fog...

A válogatott mandula a beszerzési folyamat alapján nevezhető "bio"-nak. Gondoskodtak a kiválasztásukról, és minden egyes mandula a megfelelő mandula, ahogyan annak lennie kell....

Nagy, ropogós, sós és bőr nélküli. Épp megfelelő egy hosszú mozi estéhez vagy egy éhes látogatóhoz. Jobb, mint a pattogatott kukorica, és rengeteg vitamint, ásványi anyagot és...
Termék részletes leírása
Amit tudnod kell:
Típus: | Gyümölcsfajta: csonthéjas gyümölcs |
Összetevők: Gyümölcsös gyümölcs: | MANDLE természetes (szeletelve)100% |
Tárolás: Tárolás: | Tárolás: Sötét, hűvös és száraz helyen |
Minimális eltarthatósági idő: | 6 - 10 hónap |
Származási ország: | USA |
Allergének: Allergiát okozó anyagok: | Földimogyoró, szója, SO2 és szezám. Az allergének nagy betűkkel vannak jelölve. |
Három év alatti gyermekek számára nem alkalmas |
Táplálkozási adatok 100g
energia érték: | energia: 2649kj /632kcal |
zsírok: | 52g |
ebből telített zsírok: | 4g |
szénhidrátok: | 19,1g |
ebből cukrok: | 4,8g |
fehérje: 8,8 g | 18,3g |
só: | <0,025g |

Miért Nutworld.cz?
- Mindig frissen csomagolva
- Dizájnos csomagolás
- Gyors szállítás
- Kiváló íz
Vásárlóink tapasztalatai

.svg.png)

A Nutworld.cz alapítója és tulajdonosa
Hello, márkánk arra törekszik, hogy egyesítse az eredetiséget, a minőséget és a designt. Az Ön elégedettsége nagyon fontos számunkra, és örömmel fogadnánk visszajelzését. Mind a diófélékkel, aszalt gyümölcsökkel stb. kapcsolatban, de az ajándékainkkal kapcsolatban is, amelyeknek örülünk. Szeretnénk csodálatos dolgokat létrehozni az Ön számára, amelyek jó ízűek, szépen néznek ki és elfogadható árúak. Köszönjük visszajelzéseiteket és a belénk vetett bizalmatokat. Mgr. Jan VlčekNéhány érdekes tény a manduláról...
A mandulafa lehetett az egyik első olyan fa, amelyet az ember termesztett. Jordániában a régészek "háziasított mandula" nyomaira bukkantak, amelyek körülbelül i. e. 5000-re nyúlnak vissza. Az alább felsorolt okok miatt a mandula az egyik legsokoldalúbban felhasználható dióféle. Napi egy marék mandula elegendő ahhoz, hogy teljesítse az emberi egészséghez szükséges előfeltételeit. Az ideális forma a mandula nyersen, egy éjszakán át langyos vízben áztatva. Ha az íze ellenállhatatlan, és az idő rövid, a mandulát sós vízben áztatva felgyorsíthatjuk a folyamatot, és teljes mértékben felszabadíthatjuk a benne rejlő lehetőségeket. Mivel a mandula héjában van, fogyasztás előtt célszerű néhány órán át áztatni a mandulát. Így megelőzhetők az emésztési problémák, és a mandula minden tápanyagát megkapja. A mandula bizonyítottan csökkenti a koleszterinszintet és a vércukorszintet. Ez annak köszönhető, hogy nagyszerű antioxidáns, amely eltávolítja a szabad gyököket és a salakanyagokat a szervezetből. Csökkentik az Alzheimer-kór kockázatát és javítják az agy teljesítményét. A kalcium jelenléte erősíti a csontrendszert és a fogakat. Egy másik ásványi anyag a magnézium, amely az idegrendszer megfelelő működésének előfutára. Az emberi szervezetben akár 300 kémiai folyamatban is részt vesz. Többek között az alvás előtti bevitele elmélyíti a mélyfázist és lerövidíti az elalvás idejét. Rendszeres bevitele megelőzi a görcsöket és a szellemi jólétet. A mandula sokféleképpen fogyasztható. Fogyaszthatjuk a mandulát nyersen vagy pörkölve (füstölve, sózva, mézben és sóban), rágcsálnivalóként önmagában vagy édes vagy sós ételekhez adva. Felhasználhatjuk szeletelve, pelyhesítve, lisztként, olajként, vajként vagy mandulatejként. Kétféle mandula létezik, keserű (amygdali amarum mag) és édes (amygdali dulcis mag). A keserű mandulát nehéz megkülönböztetni az édes mandulától, mivel magasabb az amygdalin-tartalma, amely a keserű ízért felelős anyag. A legjobb édes mandula a valenciai, malagai és szicíliai mandula. A legkisebb és legolcsóbb a marokkói mandula. És hogy milyen a jó mandula? Édesnek, keménynek, belül fehérnek vagy krémesnek kell lennie. Íze lágy, édes és mandulaszerű. Ha a mandula sárgás színű, akkor nem biztos, hogy friss, és sárgás íze lehet. Kaliforniában körülbelül 30 mandulafajtát termesztenek. A nonpareil és a karamell a legnagyobb képviselettel rendelkezik.Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Mandula |
---|---|
Jótállás: | 6 - 10 měsíců |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!