Szárított sárgabarack I. minőség - GASTRO csomagolás 5Kg
Kód: 8319Kapcsolódó termékek
Termék részletes leírása
Egyedi szárított gyümölcsfajták
Összetevők: sárgabarack 100%, kénsavanyúság
Tárolás: Sötét, hűvös és száraz helyen tárolandóMinimális eltarthatósági idő: 8-10 hónap .
Származási ország: Törökország
Nagy betűvel jelölt allergének.
energia érték: |
1199kj /283kcal |
zsírok: | 0,5g |
ebből telített zsírsavak: | 0,02g |
szénhidrátok: | 62,6g |
ebből cukrok: | 53,4g |
fehérje: 53 g | 3,4g |
só: | 0,02g |
Sárgabarack. Egy morva klasszikus, ahol olyan gyakran találkozunk vele, mint a szőlővel és az almával. Mély narancssárga színű, vöröses felületű, közepén csonthéjas. Néha savanyú, néha édes. A szárított gyümölcsöknél az édes íz nagyrészt garantált.
Ugyanígy a vitaminok és egyéb anyagok, kivéve a C-vitamint. Ez a szárítás során "elpárolog", így máshol kell keresni. Ez minden hővel szárított gyümölcsre vonatkozik. A szárítás során színveszteség is előfordul, ezt kén-dioxiddal oldják meg. Ha a csúnya, de természetes aszalt sárgabarackot kedveli, mindig kéntelenítettet keressen.
Az aszalt sárgabarack a rizskása legjobb kísérője. Más zabkása is finom, de az édes rizs és a sárgabarack kombinációja régi klasszikus.
A csonthéjas gyümölcsök (nemcsak a datolya, hanem a cseresznye, a szilva, a meggy stb. is) magtalanítása minden gondosság és erőfeszítés ellenére sem tudjuk garantálni, hogy a nyersanyag nem tartalmaz magokat. Technológiailag ez nem valósítható meg, és sajnos a beszállító még az emberi ellenőrzés után sem tudja garantálni a 100%-os tisztaságot. A beszállítók keményen dolgoznak ezen a kérdésen, de a technológia még nem eléggé fejlett ahhoz, hogy magok és magdarabok nélküli terméket kapjunk.
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Sárgabarack GASTRO |
---|---|
Jótállás: | 8 - 10 měsíců |
Súly: | 5 kg |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!