Rukkola 10g - magok csírázáshoz
Kód: 2039Termék részletes leírása
- CSÍRAELŐKÉSZÍTÉS A csírák otthoni elkészítése egyszerű a Seed Sprouting Biomixnek köszönhetően. Fontos a Sprouting Biomix utasításainak betartása is, általában a csírák kb. 3-4 nap múlva fogyasztásra készek. Először öblítse le a magokat szobahőmérsékletű vízben. Ezután tegyük át a magokat egy tiszta tálba, és öntsük le őket forralt szobahőmérsékletű vízzel. Hagyjuk a magokat néhány órán át "előcsírázni" (max. 10 óra), majd ismét öblítsük le, és tegyük a Biomiszkába, (vattán vagy egy hagyományos tálban is csíráztathatjuk őket). Ne felejtse el rendszeresen (lehetőleg naponta 2-3 alkalommal) vízzel leöblíteni a csírákat. 3 nap után kezdenek megjelenni az első fogyasztásra alkalmas csírák. A megfelelő csírázáshoz a hőmérséklet (18-22 C fok) és a napfény megfelelő, soha ne tegyük a csíráztató tálcákat közvetlen napfényre!!! A csírák mérete 1 cm-től lehet, a legjobbak a 2-3 cm-esek. A csírázás után a csírák tárolhatók a hűtőszekrényben, ahol kb. egy hétig elállnak, Fogyasztás előtt alaposan öblítsük le a csírákat.
- Hozzávalók: rukkola 100%
- Szavatossági idő: a vásárlástól számított legalább 1 év
- Származási ország: EU
- Gyártó: LW toraf
- allergének: allergénmentes
- Száraz és hűvös helyen tárolandó
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | BIO TÁL ÉS MAGVAK |
---|---|
Jótállás: | 1 év |
EAN vonalkód: | 5907595508506 |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Hozzászólás hozzáadása