Mindent frissen csomagolunk Önnek. Az ajándékokat kézzel készítjük :) Köszönjük érdeklődését.

Mazsola szultána - GASTRO csomag 10Kg

Kód: 8310
Nincs értékelés
Márka: Nutworld.cz
Ft11 482
Készleten

A mazsola lédús, tele van természetes cukorral, rosttal és vassal. A megfelelő izomműködés, emésztőrendszer és vérmozgás garantált.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Egyedi szárított gyümölcsfajták
Összetevők: mazsola 100%, napraforgóolaj

T
árolás: Sötét, hűvös és száraz helyen tárolandóMinimális eltarthatósági idő: 8 - 10 hónap
Származási ország: Chille

Nagybetűvel jelölt allergének.

A termék magot, nyomokban földimogyorót, egyéb dióféléket, glutént, kén-dioxidot és szezámot tartalmazhat

výživové údaje

energia
érték:

1264 /302 kcal

zsírok: 0,5g
ebből telített zsírsavak: 0,1g
szénhidrátok: 79,2g
ebből cukrok: 59,2g
fehérje: 1,5 g fehérje: 3,4g
só: <0,01g

VĚDĚLI JSTE, ŽE

100g mazsola körülbelül 70g szénhidrátot tartalmaz. Az összes szénhidrátból a cukrok nagy részét főként a fruktóz és a glükóz teszi ki. A szőlő és a mazsola más gyümölcsökhöz képest nagyobb arányban tartalmaz glükózt, ezért a mazsola glikémiás indexe magasabb - eléri a 65-ös átlagos GI-értéket. Ez azt jelenti, hogy fogyasztásuk után a vércukorszint meglehetősen gyorsan emelkedik.

A mazsola oldható és oldhatatlan rostokat is tartalmaz, ami jótékonyan hat az emésztőrendszerre és a gyakori civilizációs betegségek megelőzésére.

Ezenkívül a mazsola vasat tartalmaz, ami jót tesz a megfelelő izomműködésnek és a vér mozgásának.

A mazsolát leggyakrabban édes ételek (zabkása, gabonapehely, pehely, puding), sütemények (sütemények, torták) kiegészítőjeként használják. Müzliben, gabonakeverékekben, müzliszeletekben, müzliszeletekben is megtalálható. Kellemes ízüket mártások készítésénél, ritkán halak és húsok készítésénél használják. A mazsola kiváló édes italokban és alkoholos likőrökben.

A mazsolát felhasználás előtt célszerű 1-2 órára vízbe áztatni. A duzzadás felhígítja a cukor- és az összes energiatartalmat. A mazsola kiváló alternatív természetes édesítőszer.

A mazsola túlzott kiszáradásának megakadályozása érdekében előnyös, ha légmentesen záródó edényben és alacsonyabb hőmérsékleten tároljuk. Amikor a mazsola idősebb, a benne lévő cukrok kikristályosodnak. A kristályosodás azonban nem változtatja meg a mazsolák tápértékét. A kristályok feloldhatók, ha a mazsolát bármilyen folyadékba (forró víz, tej, alkohol, gyümölcslé) merítjük.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Mazsola GASTRO
Jótállás: 8 - 10 měsíců
Súly: 10 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Biztonsági ellenőrzés