Mindent frissen csomagolunk Önnek. Az ajándékokat kézzel készítjük :) Köszönjük érdeklődését.

Mandula tejes csokoládéban és porcukorban celofánban 200g

Kód: 3659
Nincs értékelés
Márka: Nutworld.cz
Ft2 004
Készleten

Megkóstolsz egyet és megeszed az összeset. Nagyon nehéz abbahagyni az evést... A fahéjas tejcsokoládéval bevont mandula az egyik legnépszerűbb termékünk.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Elárverezett diófélék
Összetevők: pörkölt MANDLE mag 18%,tejcsokoládé min. 71% (cukor, kakaóvaj, szárított teljes tej, kakaómassza, növényi zsírok (pálmaolaj, dióolaj, mangómagolaj), tejzsír, tejsavópor (tej), laktóz (tej), emulgeálószerek: napraforgó lecitin és E476, aroma), cukor 3%, kakaó szárazanyag tartalom min 25%, fahéj
Tárolás: Sötét, hűvös és száraz helyen tárolandó
Minimális eltarthatósági idő: 12 hónap
Származási ország: USA

Az összes diót Csehországban ízesítik kiváló minőségű termékekből, folyamatos meleglevegős pörkölőgépen, ahol a hőmérsékletet fokozatosan emelik (meleg levegő) olaj használata nélkül, ami azt jelenti, hogy a dió íze megmarad, és a kalóriaérték nem emelkedik. Minden ízesítőanyag allergénmentes és GMO-mentes. A felhasznált keményítő gluténmentes. Vegánok számára is alkalmas. A csomagolás védőgázban történik, ez is növeli a termék eltarthatóságát és megőrzi a dió meglévő ízét és minőségét.

Nyomokban glutént, egyéb dióféléket, földimogyorót, szóját és szezámot tartalmazhat.

Az allergének nagy betűkkel jelölve az összetevők között.

Popis (1)

energia
érték:
2329kj /560kcal
zsírok: 37g
ebből telített zsírsavak: 17g
szénhidrátok: 52g
ebből cukrok: 44g
fehérje: 44 g 9g
só: 0,08g

VĚDĚLI JSTE, ŽE

A mandulafa lehetett az egyik első olyan fa, amelyet az ember termesztett. Jordániában a régészek bizonyítékokat találtak "háziasított mandulára", amelyek körülbelül i. e. 5000-re nyúlnak vissza.

Az alább felsorolt okok miatt a mandula az egyik legsokoldalúbban felhasználható dióféle. Napi egy marék mandula elegendő ahhoz, hogy teljesítse az emberi egészséghez szükséges előfeltételeit. Az ideális forma a mandula nyersen, egy éjszakán át langyos vízben áztatva. Ha az íze ellenállhatatlan, és az idő rövid, a mandulát sós vízben áztatva felgyorsíthatjuk a folyamatot, és teljes mértékben felszabadíthatjuk a benne rejlő lehetőségeket.

Egészségügyi szempontok:

  1. amandula bizonyítottan csökkenti a rossz koleszterinszintet
  2. segít megelőzni a vastagbél- és mellrákot
  3. általánosságban elmondható, hogy a mandula nagyon jó antioxidáns
  4. csökkenti az Alzheimer-kór kockázatát (amit az alacsonyabb szénhidráttartalmú étrend is megtesz értünk
  5. javítja az agy teljesítményét
  6. stabilizálja a vércukorszintet
  7. erősíti a csontrendszert és a fogakat (kalcium és foszfor)

Táplálkozási szempontok:

A mandula sokféleképpen fogyasztható. Fogyaszthatjuk a mandulát nyersen vagy pörkölve(füstölve,sózva,mézben éssóban),
rágcsálnivalóként önmagában vagy édes vagy sós ételekhez adva.
Felhasználhatjuk szeletelve , pelyhesítve,lisztként, olajként,vajként vagy mandulatejként.

  1. amandula jó energiaforrás (azaz energia, amely jóllakat, vitaminokkal, ásványi anyagokkal, egészséges zsírokkal, rostokkal stb. lát el)
  2. amandula csökkenti a vércukorszintet és a glikémiás indexet

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Ajándék diós celofánzacskók
Jótállás: 4 - 8 měsíců
Súly: 0.2 kg
EAN vonalkód: 3659

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Biztonsági ellenőrzés