Mandula MALINA celofánban 200g
Kód: 3661Kapcsolódó termékek
Termék részletes leírása
Részletes termékleírás
Árverésre bocsátott héjas gyümölcsök
Összetevők: tejcsokoládé 67% (cukor, szárított teljes tej, kakaómassza, kakaóvaj, szárított tejsavó (MILK), emulgeálószerek: SOY lecitin, természetes vanília aroma), MANDULAMAG 29,40%, málnapor 2%, kakaóvaj, növényi pálmaolaj.
Sötét, hűvös és száraz helyen tárolandó
Minimális eltarthatósági idő: 12 hónap
Származási ország
Nyomokban glutént, egyéb dióféléket, földimogyorót, szóját és szezámot tartalmazhat.
Az allergének nagy betűkkel jelölve az összetevők között.
energia érték: |
2235,4kj /536,8kcal. |
zsírok: | 34,7g |
ebből telített zsírsavak: | 12,6g |
szénhidrátok: | 42,4g |
ebből cukrok: | 40,6g |
fehérje: 6,6 g (6,6 g) | 5,7g |
só: | 0,19g |
A mandulafa lehetett az egyik első olyan fa, amelyet az ember termesztett. Jordániában a régészek "háziasított mandulára" utaló bizonyítékokat találtak, amelyek körülbelül i. e. 5000-re nyúlnak vissza.
Az alább felsorolt okok miatt a mandula az egyik legsokoldalúbban felhasználható dióféle. Napi egy marék mandula elegendő ahhoz, hogy teljesítse az emberi egészséghez szükséges előfeltételeit. Az ideális forma a mandula nyersen, egy éjszakán át langyos vízben áztatva. Ha az íze ellenállhatatlan, és az idő rövid, a mandulát sós vízben áztatva felgyorsíthatjuk a folyamatot, és teljes mértékben felszabadíthatjuk a benne rejlő lehetőségeket.
A málnával és fehér csokoládéval mázba mártott mandula mindenkit el fog nyerni! A mandula képezi az alapot, és olyan fontos tápanyagokkal látja el a szervezetet, mint a fehérje, a magnézium, a B1-, B6- és E-vitamin. A finom fehércsokoládé bevonat fényűző édességgé teszi, a tetején lévő fagyasztva szárított málna megszórása pedig friss, könnyű ízt és természetes, gazdag piros színt kölcsönöz az egész kombinációnak.
Fagyasztva szárítás- a szükséges vitaminok, ásványi anyagok, színek és ízek megőrzése más anyagok használata nélkül.
Egészségügyi szempontok:
- amandula bizonyítottan csökkenti a rossz koleszterinszintet
- segít megelőzni a vastagbél- és mellrákot
- a mandula általában véve nagyon jó antioxidáns
- csökkenti az Alzheimer-kór kockázatát (amit az alacsonyabb szénhidráttartalmú étrend szintén megtesz értünk
- javítja az agy teljesítményét
- stabilizálja a vércukorszintet
- erősíti a csontrendszert és a fogakat (kalcium és foszfor)
Táplálkozási szempontok:
A mandula sokféleképpen fogyasztható . Fogyaszthatjuk a mandulát nyersen vagy pörkölve(füstölve,sózva,mézben és sóban),
rágcsálnivalóként önmagában vagy édes vagy sós ételekhez adva.
Felhasználhatjukszeletelve, pelyhesítve,lisztként, olajként,vajként vagy mandulatejként.
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Ajándékok |
---|---|
Jótállás: | 4 - 8 měsíců |
Súly: | 0.2 kg |
EAN vonalkód: | 3661 |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!