Mindent frissen csomagolunk Önnek. Az ajándékokat kézzel készítjük :) Köszönjük érdeklődését.

Mandula étcsokoládéban

Kód: 1955/1 K 1955/100 1955/200 1955/500 1955/50G Kérjük, válasszon változatot
Nincs értékelés
Márka: Nutworld.cz
Ft5 551 Ft1 723 Ft3 115 Ft544-tól –10 % - –10 % –10 % - akár: –10 %
Mandula étcsokoládéban
Ft5 551 Ft1 723 Ft3 115 Ft544-tól –10 % - –10 % –10 % - akár: –10 % Ft4 956 Ft917 Ft1 538 Ft2 781 Ft544 Ft544-tól
Készleten Készleten Készleten Készleten Készleten Kérjük, válasszon változatot
Množství:
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.

Édesszájú vagy, de nem szeretnél semmi túl édeset? A keserű mandula ideális választás az Ön számára. Az ízletes étcsokoládé pörkölt mandulával biztosan elvarázsolja Önt.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Amit tudnod kell:

Típus:Gyümölcsök árverésre bocsátása
Összetevők: Diófélék:(cukor, kakaómassza, kakaóvaj, TEJSZIRUP, pálma növényi zsír, napraforgó lecitin E322, gumiarábikum, sellak E904, kakaó szárazanyag tartalom min. 35%)
Tárolás: Sötét, hűvös és száraz helyen tárolandó
Minimális eltarthatósági idő:
12 hónap
Származási ország:
UK
Allergének:Ez a termék dióféléket, tej-laktózt és nyomokban földimogyorót tartalmazhat.
Az allergének nagy betűkkel vannak jelölve.

Három év alatti gyermekek számára nem alkalmas

Táplálkozási adatok 100g


Energiaérték:
2349kj /565kcal
Zsírok: 38,8g
ebből telített zsírsavak: 13,8g
Szénhidrátok: 40,1g
ebből cukrok: 37,9g
Rostok: 37,37 g 5,5g
Fehérje: 11,2g
Só: 0,2g

Mandle v hořké čokoládě

Miért Nutworld.cz?

  • Mindig frissen csomagolva
  • Dizájnos csomagolás
  • Gyors szállítás
  • Kiváló íz

Vásárlóink tapasztalatai

"A rendelés gyorsan feldolgozva, szépen csomagolva. az áru friss, jó. Csak ajánlani tudom."
"A csomagot hamar kiszállították, minden jól csomagolva volt, mindennel nagyon elégedett voltam. Hamarosan biztosan újra fogok rendelni ."
Mandle v hořké čokoládě

A Nutworld.cz alapítója és tulajdonosa

Hello, márkánk az eredetiséget, a minőséget és a dizájnt igyekszik ötvözni. Az Ön elégedettsége nagyon fontos számunkra, és örömmel fogadnánk visszajelzését. Mind a diófélékre, aszalt gyümölcsökre, stb, de az ajándékainkra is, amelyeknek örülünk. Szeretnénk csodálatos dolgokat létrehozni az Ön számára, amelyek jó ízűek, szépen néznek ki és elfogadható árúak. Köszönjük visszajelzéseiteket és a belénk vetett bizalmatokat. Mgr. Jan Vlček

Tudtad, hogy:

A mandulafa lehetett az egyik első olyan fa, amelyet az ember termesztett. Jordániában a régészek "háziasított mandulafák" nyomaira bukkantak, amelyek mintegy 5000 évvel ezelőttre nyúlnak vissza. Az alább felsorolt okok miatt a mandula az egyik legsokoldalúbban felhasználható dióféle. Napi egy marék mandula elegendő ahhoz, hogy teljesüljenek az emberi egészséghez szükséges előfeltételei. Az ideális forma a nyersen, langyos vízben egy éjszakán át áztatott mandula. Ha az íze ellenállhatatlan, és az idő rövid, a mandulát sós vízben áztatva felgyorsíthatjuk a folyamatot, és teljes mértékben felszabadíthatjuk a benne rejlő lehetőségeket. Mivel a mandula héjában van, fogyasztás előtt célszerű néhány órán át áztatni a mandulát. Így megelőzhetők az emésztési problémák, és a mandula minden tápanyagát megkapja. A mandula bizonyítottan csökkenti a koleszterinszintet és a vércukorszintet. Ez annak köszönhető, hogy nagyszerű antioxidáns, amely eltávolítja a szabad gyököket és a salakanyagokat a szervezetből. Csökkentik az Alzheimer-kór kockázatát és javítják az agy teljesítményét. A kalcium jelenléte erősíti a csontrendszert és a fogakat. Egy másik ásványi anyag a magnézium, amely az idegrendszer megfelelő működésének előfutára. Az emberi szervezetben akár 300 kémiai folyamatban is részt vesz. Többek között az alvás előtti bevitele elmélyíti a mélyfázist és lerövidíti az elalvás idejét. Rendszeres bevitele megelőzi a görcsöket és a szellemi jólétet. A mandula sokféleképpen fogyasztható. Fogyaszthatjuk a mandulát nyersen vagy pörkölve (füstölve, sózva, mézben és sóban), rágcsálnivalóként önmagában vagy édes vagy sós ételekhez adva. Felhasználhatjuk szeletelve, pelyhesítve, lisztként, olajként, vajként vagy mandulatejként. Kétféle mandula létezik, keserű (amygdali amarum mag) és édes (amygdali dulcis mag). A keserű mandulát nehéz megkülönböztetni az édes mandulától, mivel magasabb az amygdalin-tartalma, amely a keserű ízért felelős anyag. A legjobb édes mandula a valenciai, malagai és szicíliai mandula. A legkisebb és legolcsóbb a marokkói mandula. És hogy milyen a jó mandula? Édesnek, keménynek, belül fehérnek vagy krémesnek kell lennie. Íze lágy, édes és mandulaszerű. Ha a mandula sárgás színű, akkor nem biztos, hogy friss, és sárgás íze lehet. Kaliforniában körülbelül 30 mandulafajtát termesztenek. A nonpareil és a karamell a legnagyobb képviselettel rendelkezik.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Mandula
Jótállás: 1 év
EAN vonalkód: Kérjük, válasszon változatot

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Biztonsági ellenőrzés