Mindent frissen csomagolunk Önnek. Az ajándékokat kézzel készítjük :) Köszönjük érdeklődését.

Liofilizált ananász

Kód: 167/1 K 167/100 167/30G Kérjük, válasszon változatot
Nincs értékelés
Márka: Nutworld.cz
Ft1 131 Ft1 131-tól - - –24 % akár: –24 %
Liofilizált ananász
Ft1 131 Ft1 131-tól - - –24 % akár: –24 % Ft17 076 Ft2 315 Ft855 Ft855-tól
Készleten Készleten Készleten (>5 db) Kérjük, válasszon változatot
Množství:
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.

Ananász, fagyasztva szárítva. Friss íz és aroma minden ropogtatnivalóban, minden vitaminnal, mint friss formában.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Amit tudnod kell:

Típus:Fagyasztva szárított gyümölcs
Összetevők: Aszalt szárított gyümölcsök:ANANAS fagyasztva szárított 100%
Tárolás: Tárolás: Tárolás: Sötét, hűvös és száraz helyen tárolandó
Minimális eltarthatósági idő:
3 hónap
Származási ország:
Kína
Allergén anyagok:Nyomokban glutént, egyéb dióféléket, földimogyorót, szóját, SO2-t és szezámot tartalmazhat.
Az allergének nagy betűkkel vannak jelölve.

Három év alatti gyermekek számára nem alkalmas

Táplálkozási adatok 100g


Energiaérték:
energia: 1500kj /357kcal
Zsírok: 1g
1g ebből telített zsírsavak: 0g
Szénhidrátok: 80g
ebből cukrok: 80g
Fehérje: 80 g 3g
Só: 0g

Lyofilizovaný ananas 30g

Miért Nutworld.cz?

  • Mindig frissen csomagolva
  • Dizájnos csomagolás
  • Gyors szállítás
  • Kiváló íz

Vásárlóink tapasztalatai

"A rendelés gyorsan feldolgozva, szépen csomagolva. az áru friss, jó. Csak ajánlani tudom."
"A csomagot hamar kiszállították, minden jól csomagolva volt, mindennel nagyon elégedett voltam. Hamarosan biztosan újra fogok rendelni ."
Lyofilizovaný ananas 30g

A Nutworld.cz alapítója és tulajdonosa

Hello, márkánk az eredetiséget, a minőséget és a dizájnt igyekszik ötvözni. Az Ön elégedettsége nagyon fontos számunkra, és örömmel fogadnánk visszajelzését. Mind a diófélékre, aszalt gyümölcsökre, stb, de az ajándékainkra is, amelyeknek örülünk. Szeretnénk csodálatos dolgokat létrehozni az Ön számára, amelyek jó ízűek, szépen néznek ki és elfogadható árúak. Köszönjük visszajelzéseiteket és a belénk vetett bizalmatokat. Mgr. Jan Vlček

Néhány érdekes tény az ananászról...

Az ananász nagyon gazdag mangánban, A- és C-vitaminban, kalciumban, foszforban és káliumban. Tartalmazza a bromelin enzimet is, amely lebontja a fehérjéket, és így segíti az emésztést. Egy ehető adag ananász átlagosan 86 % vizet, 10 % szénhidrátot, 1,2 % rostot, 0,3 % fehérjét és 0,1 % zsírt tartalmaz. Az ananász és hatásai: - dehidratál, csökkenti a puffadást - jótékonyan hat az emésztésre - hozzájárul a fogyáshoz - nagyon jó C-vitamin forrás A fagyasztva szárítás a gyümölcsök szárításának folyamata. A gyümölcsöt először gyorsfagyasztják, majd alacsonyabb nyomáson szárítják, ahol a gyümölcsben lévő víz gőzzé alakul, és a gyümölcs megőrzi természetes állagát, színét, aromáját és mindenekelőtt tápértékét, beleértve a friss gyümölcsben található összes vitamint és ásványi anyagot. Röviden, minden, ami a friss gyümölcsben van, a fagyasztva szárított gyümölcsben is megtalálható. Ez egy módszer a nedves anyagok szárítására az élelmiszerektől kezdve a virágokig vagy a nedves könyvekig. Az elv itt a fagyasztott víz szilárd állapotból gáz halmazállapotúvá alakítása. Ez a tárgy teljes kiszáradását eredményezi, amely így könnyebbé, de táplálkozásilag azonos lesz. A fagyasztva szárításhoz mindig csak a legérettebb friss gyümölcsöket választják ki. Ami a gyümölcsöt illeti, a fagyasztva szárítás 24-48 órán belül megszárítja azt, így minden egészségvédő anyag benne marad, és meghosszabbodik az eltarthatósága. Ezek az áfonyák pontosan ugyanúgy néznek ki, mint a frissek a folyamat után. Alakjukat megtartják, de súlyuk többszörösére csökken. Az így elkészített élelmiszerek ideálisak utazáshoz. A fagyasztva szárított élelmiszerek alkalmasak nyers diétára, mivel a hőmérséklet nem haladta meg a 42 ℃-ot. A fagyasztva szárítás során elért hőmérséklet -50℃ körül van. Érdekesség a virágok fagyasztva szárítása virágkötészeti célokra, ahol a virágok hosszú évekig megőrizhetik alakjukat és színüket. A folyamat 8-14 napig tart, és mivel ez a folyamat nagyon energiaigényes, az ilyen termék ára érthetően magasabb. Ha össze akarjuk hasonlítani ezt a kétféle élelmiszer-kezelési módot, akkor a hagyományos szárítás nagyon olcsó, és az embernek szinte semmilyen korlátja nincs, és a szárított termék ára érezhetően alacsonyabb, mint a fagyasztva szárítás esetében. Ez utóbbi viszont nem fosztja meg az élelmiszert vitaminoktól, beleértve a C-vitamint is, amely a hagyományos szárítás során a magasabb hőmérséklet miatt elvész.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Ananász
Jótállás: 1 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Biztonsági ellenőrzés