Kelbimbó keverék - GASTRO csomag 3Kg
Kód: 7629/3Kapcsolódó termékek
Termék részletes leírása
Szárított édesített gyümölcsök és diófélék keveréke változó tömegarányban
Összetevők: pisztáciamag 50%, áfonya 50%, cukor, napraforgóolaj .
Tárolás: Sötét, hűvös és száraz helyen tárolja
Minimális eltarthatósági idő: 6-8 hónap
Származási ország:USA, Irán (CR)
Ez a termék nyomokban földimogyorót és más dióféléket tartalmazhat.
Pisztácia
energia érték: |
2352kj /562kcal |
zsírok: | 45,3g |
ebből telített zsírsavak: | 5,6g |
szénhidrátok: | 27,5g |
ebből cukrok: | 7,8g |
fehérje: 8,8 g | 20,3g |
só: | 0,02g |
energia érték: |
cranberry: 1289kj /308kcal |
zsírok: | 1,4g |
ebből telített zsírsavak: | 0,1g |
szénhidrátok: | 82g |
ebből cukrok: | 65g |
fehérje: 65 g | 0,07g |
só: | <0,01g |
Áfonya, piros golyók tele egészségügyi előnyökkel. Különösen fontos az egészséges húgyutak és a húgykövek elleni küzdelemben. Tapadásgátló hatásukkal hámlasztják a baktériumokat a húgyhólyagból, így megelőzik a fent említett húgyköveket és általában a húgyúti problémákat.
A tőzegáfonya nem mentő, inkább megelőző hatású. Egy maréknyi szárított áfonya ugrásszerűen késleltetheti ezeket a problémákat.
A pisztácia több okból is népszerű. Közvetlenül a hírhedt íz mellett ott van az a tény, hogy átlagosan 4-szer kevesebb kalóriát tartalmaz, mint más diófélék. Emellett fitoszterolokat is tartalmaznak, amelyek harcolnak a vér koleszterinszintje ellen, és megelőzik a rákot.
Tápértékét tekintve a pisztácia gazdag folsavban (B9-vitamin), fehérjében és sok más, a szervezet számára hasznos anyagban (kálium, magnézium, kalcium - a szervezet védekezőképessége) és természetesen antioxidánsokban. A táplálkozási szakemberek vagy a belső bíró szempontjából legnagyobb előnye, hogy a pisztácia 4-szer kevesebb kalóriát tartalmaz, mint más diófélék. Ez teszi őket alkalmassá a különböző csökkentő étrendekhez és étkezési szokásokhoz.
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Vegyes szárított gyümölcsök GASTRO |
---|---|
Jótállás: | 6 - 10 měsíců |
EAN vonalkód: | 7629/3 |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!