Mindent frissen csomagolunk Önnek. Az ajándékokat kézzel készítjük :) Köszönjük érdeklődését.

JUMBO mazsola étcsokoládéban - GASTRO csomag 3Kg

Kód: 8316
Nincs értékelés
Márka: Nutworld.cz
Ft11 638
Készleten

A szárított mazsola és az étcsokoládé édes és nagyon ismerős kombinációja.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Egyedi szárított gyümölcsfajták
Összetevők: mazsola 42%, étcsokoládé bevonat 58% (cukor, kakaómassza, növényi pálmazsír, kakaóvaj, oltó (MILK), emulgeálószer: napraforgó lecitin), fényesítők: gumiarábikum, sellak, kakaótartalom szárazanyagban min.

3 5% Tárolás: Sötét, hűvös és száraz helyen tárolandóMinimális eltarthatósági idő: 5-6 hónap .
Származási ország: Egyesült Királyság

Nagybetűvel jelölt allergének.

A termék magokat, nyomokban földimogyorót, egyéb dióféléket, glutént, kén-dioxidot és szezámot tartalmazhat

výživové údaje

energia
érték:

426 kcal

zsírok: 17,7g
ebből telített zsírsavak: 5,1g
szénhidrátok: 62g
ebből cukrok: 49,2g
fehérje: 49,2 g 3,3g
só: <0,01g

VĚDĚLI JSTE, ŽE

100g mazsola körülbelül 70g szénhidrátot tartalmaz. Az összes szénhidrátból a cukrok nagy részét főként a fruktóz és a glükóz teszi ki. A szőlő és a mazsola más gyümölcsökhöz képest nagyobb arányban tartalmaz glükózt, ezért a mazsola glikémiás indexe magasabb - eléri a 65-ös átlagos GI-értéket. Ez azt jelenti, hogy fogyasztásuk után a vércukorszint meglehetősen gyorsan emelkedik.

A mazsola oldható és oldhatatlan rostokat is tartalmaz, ami jótékonyan hat az emésztőrendszerre és a gyakori civilizációs betegségek megelőzésére.

Ezenkívül a mazsola vasat tartalmaz, ami jót tesz a megfelelő izomműködésnek és a vér mozgásának. Bórt, amelynek hatása a csontok szilárdságával kapcsolatos.

A mazsolát leggyakrabban édes ételek (zabkása, gabonapehely, pehely, puding), sütemények (sütemények, torták) kiegészítőjeként használják. Müzliben, gabonakeverékekben, müzliszeletekben, müzliszeletekben is megtalálható. Kellemes ízüket mártások készítésénél, ritkán halak és húsok készítésénél használják. A mazsola kiváló édes italokban és alkoholos likőrökben.

A mazsolát felhasználás előtt célszerű 1-2 órára vízbe áztatni. A duzzadás felhígítja a cukor- és az összes energiatartalmat. A mazsola kiváló alternatív természetes édesítőszer.

Érdekesség: a mazsola fogyasztása megakadályozza a fogkő kialakulását.

A mazsola túlzott kiszáradásának megelőzése érdekében előnyös, ha légmentesen záródó edényben tároljuk, és alacsonyabb hőmérsékleten tároljuk. Amikor a mazsola idősebb, a benne lévő cukrok kikristályosodnak. A kristályosodás azonban nem változtatja meg a mazsolák tápértékét. A kristályok feloldhatók, ha a mazsolát bármilyen folyadékba (forró víz, tej, alkohol, gyümölcslé) merítjük.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Mazsola GASTRO
Jótállás: 4 - 8 měsíců
Súly: 3 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Biztonsági ellenőrzés