Mindent frissen csomagolunk Önnek. Az ajándékokat kézzel készítjük :) Köszönjük érdeklődését.

JUMBO mazsola étcsokoládéban

Kód: 2024/1 K 2024/100 2024/200 2024/3 K 2024/500 Kérjük, válasszon változatot
Nincs értékelés
Márka: Nutworld.cz
Ft4 438 Ft1 201 Ft2 419 Ft606-tól –10 % - –10 % - –10 % akár: –10 %
JUMBO mazsola étcsokoládéban
Ft4 438 Ft1 201 Ft2 419 Ft606-tól –10 % - –10 % - –10 % akár: –10 % Ft3 962 Ft606 Ft1 072 Ft11 265 Ft2 160 Ft606-tól
Készleten Készleten Készleten Készleten Készleten Kérjük, válasszon változatot
Množství:
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.

A szárított mazsola és az étcsokoládé édes és nagyon ismerős kombinációja.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Egyedi szárított gyümölcsfajták
Összetevők: mazsola 42%,étcsokoládé bevonat 58% (cukor, kakaómassza, növényi pálmazsír, kakaóvaj, oltó (MILK), emulgeálószer: napraforgó lecitin), fényesítők: gumiarábikum, sellak, kakaótartalom szárazanyagban min. 35%


T
árolás: Sötét, hűvös és száraz helyen tárolandóMinimális eltarthatósági idő: 5-6 hónap
Származási ország: Hollandia

Nagybetűvel jelölt allergének.

A termék magokat, nyomokban földimogyorót, egyéb dióféléket, glutént, kén-dioxidot és szezámot tartalmazhat

výživové údaje

Energiaérték
1889kJ /450kcal
Zsírok 16,9g
ebből telített zsírsavak 9,8g
Szénhidrátok 68,1g
ebből cukrok 60,5g
Fehérje 3,8g
0,3g

VĚDĚLI JSTE, ŽE

100g mazsola körülbelül 70g szénhidrátot tartalmaz. Az összes szénhidrátból a cukrok nagy része főként fruktózból és glükózból áll. A szőlő és a mazsola más gyümölcsökhöz képest nagyobb arányban tartalmaz glükózt, ezért a mazsola glikémiás indexe magasabb - eléri a 65-ös átlagos GI-értéket. Ez azt jelenti, hogy fogyasztásuk után a vércukorszint meglehetősen gyorsan emelkedik.

A mazsola oldható és oldhatatlan rostokat is tartalmaz, ami jótékonyan hat az emésztőrendszerre és a gyakori civilizációs betegségek megelőzésére.

Ezenkívül a mazsola vasat tartalmaz, ami jót tesz a megfelelő izomműködésnek és a vér mozgásának. Bórt, amelynek hatása a csontok szilárdságával kapcsolatos.

A mazsolát leggyakrabban édes ételek (zabkása, gabonapehely, pehely, puding), sütemények (sütemények, torták) kiegészítőjeként használják. Müzliben, gabonakeverékekben, müzliszeletekben, müzliszeletekben is megtalálható. Kellemes ízüket mártások készítésénél, ritkán halak és húsok készítésénél használják. A mazsola kiváló édes italokban és alkoholos likőrökben.

A mazsolát felhasználás előtt célszerű 1-2 órára vízbe áztatni. A duzzadás felhígítja a cukor- és az összes energiatartalmat. A mazsola kiváló alternatív természetes édesítőszer.

Érdekesség: a mazsola fogyasztása megakadályozza a fogkő kialakulását.

A mazsola túlzott kiszáradásának megelőzése érdekében előnyös, ha légmentesen záródó edényben tároljuk, és alacsonyabb hőmérsékleten tároljuk. Amikor a mazsola idősebb, a benne lévő cukrok kikristályosodnak. A kristályosodás azonban nem változtatja meg a mazsolák tápértékét. A kristályok feloldhatók, ha a mazsolát bármilyen folyadékba (forró víz, tej, alkohol, gyümölcslé) merítjük.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Mazsola
Jótállás: 4 - 8 měsíců

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Biztonsági ellenőrzés