Mindent frissen csomagolunk Önnek. Az ajándékokat kézzel készítjük :) Köszönjük érdeklődését.

Héjas, pörkölt, sózott JUMBO mandula 50g

Kód: NAMIXPRX101
Nincs értékelés
Márka: Nutworld.cz
Ft513
Készleten
Množství:
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.

Nagy, ropogós, sós és bőr nélküli. Épp megfelelő egy hosszú mozi estéhez vagy egy éhes látogatóhoz. Jobb, mint a pattogatott kukorica, és rengeteg vitamint, ásványi anyagot és egyéb anyagot tartalmaz.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Amit tudnod kell:

Típus: Gyümölcsfajta: csonthéjas gyümölcs
Összetevők: Gyümölcsös gyümölcs: 100% mandulamag, napraforgóolaj, himalájai só
Storage: Tárolás: Sötét, hűvös és száraz helyen
Minimális eltarthatósági idő: 6 - 10 hónap
Származási ország: USA (Csehországban készült)
Allergének: Nyomokban glutént, egyéb dióféléket, földimogyorót, szóját, SO2-t és szezámot tartalmazhat.
Az allergének nagy betűkkel vannak jelölve.
Három év alatti gyermekek számára nem alkalmas

Táplálkozási adatok 100g


Energiaérték:
2671kj /638kcal
Zsírok: 52g
ebből telített zsírsavak: 4g
Szénhidrátok: 19,2g
ebből cukor: 4,8g
Fehérje: 8,8 g 18,3g
Só: 1,4g

Mandle loupané pražené solené JUMBO

Miért Nutworld.cz?

  • Mindig frissen csomagolva
  • Dizájnos csomagolás
  • Gyors szállítás
  • Kiváló íz

Vásárlóink tapasztalata

"A rendelés gyorsan feldolgozva, szépen csomagolva. az áru friss, jó. Csak ajánlani tudom."
"A csomagot hamar kiszállították, minden jól csomagolva volt, mindennel nagyon elégedett voltam. Hamarosan biztosan újra fogok rendelni."
Mandle loupané pražené solené JUMBO

A Nutworld.cz alapítója és tulajdonosa

Hello, márkánk arra törekszik, hogy egyesítse az eredetiséget, a minőséget és a designt. Az Ön elégedettsége nagyon fontos számunkra, és örömmel fogadnánk visszajelzését. Mind a diófélékre, aszalt gyümölcsökre, stb, de az ajándékainkra is, amelyeket élvezünk, szeretnénk csodálatos dolgokat létrehozni az Ön számára, amelyek jó ízűek, szépen néznek ki és elfogadható árúak. Köszönjük visszajelzéseit és a belénk vetett bizalmát. Mgr. Jan Vlček

Néhány érdekes tény a manduláról...

A mandulafa lehetett az egyik első olyan fa, amelyet az ember termesztett. Jordániában a régészek "háziasított mandula" nyomaira bukkantak, amelyek körülbelül i. e. 5000-re nyúlnak vissza. Az alább felsorolt okok miatt a mandula az egyik legsokoldalúbban felhasználható dióféle. Napi egy marék mandula elegendő ahhoz, hogy teljesítse az emberi egészséghez szükséges előfeltételeit. Az ideális forma a mandula nyersen, egy éjszakán át langyos vízben áztatva. Ha az íze ellenállhatatlan, és az idő rövid, a mandulát sós vízben áztatva felgyorsíthatjuk a folyamatot, és teljes mértékben felszabadíthatjuk a benne rejlő lehetőségeket. Mivel a mandula héjában van, fogyasztás előtt célszerű néhány órán át áztatni a mandulát. Így megelőzhetők az emésztési problémák, és a mandula minden tápanyagát megkapja. A mandula bizonyítottan csökkenti a koleszterinszintet és a vércukorszintet. Ez annak köszönhető, hogy nagyszerű antioxidáns, amely eltávolítja a szabad gyököket és a salakanyagokat a szervezetből. Csökkentik az Alzheimer-kór kockázatát és javítják az agy teljesítményét. A kalcium jelenléte erősíti a csontrendszert és a fogakat. Egy másik ásványi anyag a magnézium, amely az idegrendszer megfelelő működésének előfutára. Az emberi szervezetben akár 300 kémiai folyamatban is részt vesz. Többek között az alvás előtti bevitele elmélyíti a mélyfázist és lerövidíti az elalvás idejét. Rendszeres bevitele megelőzi a görcsöket és a szellemi jólétet. A mandula sokféleképpen fogyasztható. Fogyaszthatjuk a mandulát nyersen vagy pörkölve (füstölve, sózva, mézben és sóban), rágcsálnivalóként önmagában vagy édes vagy sós ételekhez adva. Felhasználhatjuk szeletelve, pelyhesítve, lisztként, olajként, vajként vagy mandulatejként. Kétféle mandula létezik, keserű (amygdali amarum mag) és édes (amygdali dulcis mag). A keserű mandulát nehéz megkülönböztetni az édes mandulától, mivel magasabb az amygdalin-tartalma, amely a keserű ízért felelős anyag. A legjobb édes mandula a valenciai, malagai és szicíliai mandula. A legkisebb és legolcsóbb a marokkói mandula. És hogy milyen a jó mandula? Édesnek, keménynek, belül fehérnek vagy krémesnek kell lennie. Íze lágy, édes és mandulaszerű. Ha a mandula sárgás színű, akkor nem biztos, hogy friss, és sárgás íze lehet. Kaliforniában körülbelül 30 mandulafajtát termesztenek. A nonpareil és a karamell a legnagyobb képviselettel rendelkezik.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: MIX
Jótállás: 4 - 8 měsíců
Szűrő változatok: Pörkölt és ízesített diófélék

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Biztonsági ellenőrzés