Mindent frissen csomagolunk Önnek. Az ajándékokat kézzel készítjük :) Köszönjük érdeklődését.

Három színű mandula - GASTRO csomag 3Kg

Kód: 7731/3
Nincs értékelés
Márka: Nutworld.cz
Ft13 036
Készleten
Množství:
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.

Mandula három színben és három ízben, keserű, tej és fehér holland luxus csokoládéval. Rágcsáljon legalább hármat egyszerre, hogy egyetlen ízét se bánja meg.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Háromféle színű mandula:

Fajta:Héjas gyümölcsök árverésre kerülnek
Összetevők: Mandulák:Fekete csokoládéval bevont mandula: Mandulamag 25%,(Összetevők: étcsokoládé 75% (cukor, kakaómassza, kakaóvaj, SOY lecitin, természetes vanília aroma), fényezőanyag: gumiarábikum),
Tejcsokoládéval bevont mandula: (Összetevők: tejcsokoládé 75% (cukor, kakaóvaj, szárított teljes tej, kakaómassza, tejsavópor (tej), LAKTÓZ, SOY lecitin, természetes vanília aroma), csiszolás: gumiarábikum),
Fehér csokoládéval bevont mandula: MANDULAMAG 25%,
(Összetevők: fehér csokoládé 75%, (cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, LACTOSE, sovány tejpor, SOY lecitin, természetes vanília aroma), csiszolás: gumiarábikum).
Tárolás: Tárolás: Sötét, hűvös és száraz helyen tárolandó
Minimális eltarthatósági idő:
8 - 10 hónap
Származási ország:
Hollandia
Allergén anyagok:Nyomokban glutént, egyéb dióféléket, földimogyorót, szóját, SO2-t és szezámot tartalmazhat.
Az allergének nagy betűkkel vannak jelölve.

Három év alatti gyermekek számára nem alkalmas

Táplálkozási adatok 100g


Energiaérték:
2281kj /545kcal
Zsírok: 34,7g
ebből telített zsírsavak: 14,6g
Szénhidrátok: 50,9g
ebből cukrok: 46,7g
Fehérje: 7,8 g 9,3g
Só: 0,25g

Összetevők: Húskészítmény: 1,5 kg:
( Összetevők: étcsokoládé 75% (cukor, kakaómassza, kakaóvaj, SOY lecitin, természetes vanília aroma), mandulamag 25%, fényezőanyag: gumiarábikum),
Tejcsokoládéval bevont mandula (Összetevők: tejcsokoládé 75% (cukor, kakaóvaj, szárított teljes tej, kakaómassza, tejsavópor (MILK), LAKTÓZ, SOY lecitin, természetes vanília aroma), mandulamag 25%, csiszolás: gumiarábikum),
Fehér csokoládéval bevont mandula(Összetevők: fehér csokoládé 75% (cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, laktóz, sovány tejpor, szójalecitin, természetes vanília aroma), MANDULAMAG 25%, csiszolás: gumiarábikum).
Az összetevők között nagy betűvel jelölt allergének.

Származási ország

Popis (1)

energia
érték:
hollandia, Belgium 2281kj /545kcal.
zsírok: 34,7g
ebből telített zsírsavak: 14,6g
szénhidrátok: 50,9g
ebből cukrok: 46,7g
fehérje: 7,8 g 9,3g
só: 0,25g

VĚDĚLI JSTE, ŽE

A mandulafa lehetett az egyik első olyan fa, amelyet az ember termesztett. Jordániában a régészek "háziasított mandulafák" nyomaira bukkantak, amelyek körülbelül i. e. 5000-re nyúlnak vissza.

Az alább felsorolt okok miatt a mandula az egyik legsokoldalúbban felhasználható dióféle. Napi egy marék mandula elegendő ahhoz, hogy teljesítse az emberi egészséghez szükséges előfeltételeit. Az ideális forma a mandula nyersen, egy éjszakán át langyos vízben áztatva. Ha az íze ellenállhatatlan, és az idő rövid, a mandulát sós vízben áztatva felgyorsíthatjuk a folyamatot, és teljes mértékben felszabadíthatjuk a benne rejlő lehetőségeket.

Mivel a mandula héjában van, fogyasztás előtt célszerű néhány órán át áztatni a mandulát. Így megelőzhetők az emésztési problémák, és a mandula minden tápanyagát megkapja.

A mandula bizonyítottan csökkenti a koleszterinszintet és a vércukorszintet. Ez annak köszönhető, hogy nagyszerű antioxidáns, amely eltávolítja a szabad gyököket és a salakanyagokat a szervezetből. Csökkentik azAlzheimer-kór kockázatát és javítják az agy teljesítményét. A kalcium jelenléte erősíti a csontrendszert és a fogakat. Egy másik ásványi anyag a magnézium, amely az idegrendszer megfelelő működésének előfutára. Az emberi szervezetben akár 300 kémiai folyamatban is részt vesz. Többek között az alvás előtti bevitele elmélyíti a mélyfázist és lerövidíti az elalvás idejét. Rendszeres bevitele megelőzi a görcsöket és a szellemi jólétet.

A mandula sokféleképpen fogyasztható. Fogyaszthatjuk a mandulát nyersen vagy pörkölve (füstölve, sózva, mézben és sóban),
rágcsálnivalóként önmagában vagy édes vagy sós ételekhez adva.
Felhasználhatjuk szeletelve, pelyhesítve, lisztként, olajként, vajként vagy mandulatejként.

Kétféle mandula létezik: keserű (amygdali amarum mag) és édes (amygdali dulcis mag).

A keserű mandulát nehéz megkülönböztetni az édes mandulától, mivel magasabb az amygdalin-tartalma, amely a keserű ízért felelős anyag. A legjobb édes mandula a valenciai, malagai és szicíliai mandula. A legkisebb és legolcsóbb a marokkói mandula. És hogy milyen a jó mandula? Édesnek, keménynek, belül fehérnek vagy krémesnek kell lennie. Íze lágy, édes és mandulaszerű.

Ha a mandula sárgás színű, akkor nem biztos, hogy friss, és sárgás íze lehet.

Kaliforniában körülbelül 30 mandulafajtát termesztenek. A nonpareil és a karamell a legnagyobb képviselettel rendelkezik.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Árverésre bocsátott gyümölcs- és diókeverékek GASTRO
Jótállás: 6 - 10 měsíců
EAN vonalkód: 7731/3

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Biztonsági ellenőrzés