Fehér csokoládéval bevont mandula kávéval
Kód: 2717/1 K 2717/100 2717/200 2717/3 K 2717/500 2717/50G Kérjük, válasszon változatotKapcsolódó termékek

A legegészségesebb MANDLE diót karamellel vontuk be, és az eredmény több mint jó. Aki függőségben szenved, jobb, ha nem vásárol :P

Pörkölt mandula, fehér csokoládé, kókuszdarabok. Ez egy álomkombináció, és az íze is nagyon hasonló. Ha kényeztetni szeretnéd magad, nagyon ajánljuk a fehér csokoládéval bevont...

MANDLE, mogyoró és DATLE édes keveréke. Fahéjjal kombinált csokoládé. Népszerű csomagunk édesség, amelyből mindenki kedvére válogathat. A mandula erős antioxidáns, a mogyoró...

Erre még soha nem volt példa. Az aukciós őrültek új szintre léptek. A Delux keverék, azaz négy különböző dió négy különböző ízesítéssel. Sötét csokoládéval bevont mandula, fehér...

Még jobb az íze, mint amilyennek látszik, a fényűző fehér csokoládéval bevont mandula elragadó lesz. Az elegáns fehér szín az esküvői asztalunkon is bizonyított.

Édesszájú vagy, de nem szeretnél semmi túl édeset? A keserű mandula ideális választás az Ön számára. Az ízletes étcsokoládé pörkölt mandulával biztosan elvarázsolja Önt.
Termék részletes leírása
Amit tudnod kell:
Típus: | Gyümölcsök árverésre bocsátása |
Összetevők: Diófélék: | (cukor, kakaóvaj, sovány tejpor, szirup (tej), tejzsír, emulgeálószerek: Szójalecitin és poliglicerin-poliricinoleát, természetes vanília aroma), fényezőanyag (tápióka keményítő, cukor, fényezőanyag: sellak, kókuszolaj, sav: citromsav, tartósítószer: szorbinsav), őrölt kávé 1%. |
Tárolás: | Tárolás: Sötét, hűvös és száraz helyen tárolandó |
Minimális eltarthatósági idő: | 6-8 hónap |
Származási ország: | Cseh Köztársaság |
Allergének: Csehország | Nyomokban glutént, egyéb dióféléket, földimogyorót, szóját, SO2-t és szezámot tartalmazhat. Az allergének nagy betűkkel vannak jelölve. |
Három év alatti gyermekek számára nem alkalmas |
Táplálkozási adatok 100g
Energiaérték: | 2368kj /568kcal |
Zsírok: | 36g |
ebből telített zsírsavak: | 17g |
Szénhidrátok: | 51g |
ebből cukrok: | 47g |
Fehérje: 47 g | 8,6g |
Só: | 0,3g |

Miért Nutworld.cz?
- Mindig frissen csomagolva
- Dizájnos csomagolás
- Gyors szállítás
- Kiváló íz
Vásárlóink tapasztalatai

.svg.png)

A Nutworld.cz alapítója és tulajdonosa
Hello, márkánk az eredetiséget, a minőséget és a dizájnt igyekszik ötvözni. Az Ön elégedettsége nagyon fontos számunkra, és örömmel fogadnánk visszajelzését. Mind a diófélékre, aszalt gyümölcsökre, stb, de az ajándékainkra is, amelyeknek örülünk. Szeretnénk csodálatos dolgokat létrehozni az Ön számára, amelyek jó ízűek, szépen néznek ki és elfogadható árúak. Köszönjük visszajelzéseiteket és a belénk vetett bizalmatokat. Mgr. Jan VlčekTudtad, hogy:
A mandulafa lehetett az egyik első olyan fa, amelyet az ember termesztett. Jordániában a régészek "háziasított mandulafák" nyomaira bukkantak, amelyek mintegy 5000 évvel ezelőttre nyúlnak vissza. Az alább felsorolt okok miatt a mandula az egyik legsokoldalúbban felhasználható dióféle. Napi egy marék mandula elegendő ahhoz, hogy teljesüljenek az emberi egészséghez szükséges előfeltételei. Az ideális forma a nyersen, langyos vízben egy éjszakán át áztatott mandula. Ha az íze ellenállhatatlan, és az idő rövid, a mandulát sós vízben áztatva felgyorsíthatjuk a folyamatot, és teljes mértékben felszabadíthatjuk a benne rejlő lehetőségeket. Mivel a mandula héjában van, fogyasztás előtt célszerű néhány órán át áztatni a mandulát. Így megelőzhetők az emésztési problémák, és a mandula minden tápanyagát megkapja. A mandula bizonyítottan csökkenti a koleszterinszintet és a vércukorszintet. Ez annak köszönhető, hogy nagyszerű antioxidáns, amely eltávolítja a szabad gyököket és a salakanyagokat a szervezetből. Csökkentik az Alzheimer-kór kockázatát és javítják az agy teljesítményét. A kalcium jelenléte erősíti a csontrendszert és a fogakat. Egy másik ásványi anyag a magnézium, amely az idegrendszer megfelelő működésének előfutára. Az emberi szervezetben akár 300 kémiai folyamatban is részt vesz. Többek között az alvás előtti bevitele elmélyíti a mélyfázist és lerövidíti az elalvás idejét. Rendszeres bevitele megelőzi a görcsöket és a szellemi jólétet. A mandula sokféleképpen fogyasztható. Fogyaszthatjuk a mandulát nyersen vagy pörkölve (füstölve, sózva, mézben és sóban), rágcsálnivalóként önmagában vagy édes vagy sós ételekhez adva. Felhasználhatjuk szeletelve, pelyhesítve, lisztként, olajként, vajként vagy mandulatejként. Kétféle mandula létezik, keserű (amygdali amarum mag) és édes (amygdali dulcis mag). A keserű mandulát nehéz megkülönböztetni az édes mandulától, mivel magasabb az amygdalin-tartalma, amely a keserű ízért felelős anyag. A legjobb édes mandula a valenciai, malagai és szicíliai mandula. A legkisebb és legolcsóbb a marokkói mandula. És hogy milyen a jó mandula? Édesnek, keménynek, belül fehérnek vagy krémesnek kell lennie. Íze lágy, édes és mandulaszerű. Ha a mandula sárgás színű, akkor nem biztos, hogy friss, és sárgás íze lehet. Kaliforniában körülbelül 30 mandulafajtát termesztenek. A nonpareil és a karamell a legnagyobb képviselettel rendelkezik.Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Mandula |
---|---|
Jótállás: | 6 - 10 měsíců |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!