Mindent frissen csomagolunk Önnek. Az ajándékokat kézzel készítjük :) Köszönjük érdeklődését.

Fehér csokoládéval bevont mandula - GASTRO csomag 3Kg

Kód: 8064/3 K
Nincs értékelés
Márka: Nutworld.cz
Ft12 415
Készleten
Množství:
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.

Még jobb az íze, mint amilyennek látszik, a fényűző fehér csokoládéval bevont mandula elragadó lesz. Az elegáns fehér szín az esküvői asztalunkon is bizonyított.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Fehér csokoládéval bevont mandula - a fehér csokoládé és a mandula finom íze

Minta címszó

A bal oldali oszlop felirata, amelynek tartalma először a mobiltelefonon jelenik meg.

Mintacím

A jobb oldali oszlop felirata, amelynek tartalma utoljára jelenik meg.

Dió és mogyoró árverésre kerül
Összetevők: MANDULAMAG 25%, fehér csokoládé 75% (cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, sovány tejpor, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma), fényezőanyag: gumiarábikum
Tárolás: Sötét, hűvös és száraz helyen tárolandó
Minimális eltarthatósági idő: 12 hónap
Származási ország: Hollandia

Nyomokban glutént, egyéb dióféléket, földimogyorót, szóját és szezámot tartalmazhat.

Az allergének nagy betűkkel vannak feltüntetve az összetevők között.

Popis (1)

energia
érték:
2309kj /552kcal
zsírok: 35g
ebből telített zsírok: 14,7g
szénhidrátok: 53,1g
ebből cukrok: 49,2g
fehérje: 49,2 g 8,9g
só: 0,11g

VĚDĚLI JSTE, ŽE

a mandulafa lehetett az egyik első olyan fa, amelyet az ember termesztett. Jordániában a régészek "háziasított mandula" nyomaira bukkantak, amelyek körülbelül i. e. 5000-re nyúlnak vissza.

Az alább felsorolt okok miatt a mandula az egyik legsokoldalúbban felhasználható dióféle. Napi egy marék mandula elegendő ahhoz, hogy teljesítse az emberi egészséghez szükséges előfeltételeit. Az ideális forma a mandula nyersen, egy éjszakán át langyos vízben áztatva. Ha az íze ellenállhatatlan, és az idő rövid, a mandulát sós vízben áztatva felgyorsíthatjuk a folyamatot, és teljes mértékben felszabadíthatjuk a benne rejlő lehetőségeket.

Mivel a mandula héjában van, fogyasztás előtt célszerű néhány órán át áztatni a mandulát. Így megelőzhetők az emésztési problémák, és a mandula minden tápanyagát megkapja.

A mandula bizonyítottan csökkenti a koleszterinszintet és a vércukorszintet. Ez annak köszönhető, hogy nagyszerű antioxidáns, amely eltávolítja a szabad gyököket és a salakanyagokat a szervezetből. Csökkentik azAlzheimer-kór kockázatát és javítják az agy teljesítményét. A kalcium jelenléte erősíti a csontrendszert és a fogakat. Egy másik ásványi anyag a magnézium, amely az idegrendszer megfelelő működésének előfutára. Az emberi szervezetben akár 300 kémiai folyamatban is részt vesz. Többek között az alvás előtti bevitele elmélyíti a mélyfázist és lerövidíti az elalvás idejét. Rendszeres bevitele megelőzi a görcsöket és a szellemi jólétet.

A mandula sokféleképpen fogyasztható. Fogyaszthatjuk a mandulát nyersen vagy pörkölve (füstölve, sózva, mézben és sóban),
rágcsálnivalóként önmagában vagy édes vagy sós ételekhez adva.
Felhasználhatjuk szeletelve, pelyhesítve, lisztként, olajként, vajként vagy mandulatejként.

A mandulának két fajtája van, a keserű (amygdali amarum mag) és az édes (amygdali dulcis mag).

A keserű mandulát nehéz megkülönböztetni az édes mandulától, mivel magasabb az amygdalin-tartalma, amely a keserű ízért felelős anyag. A legjobb édes mandula a valenciai, malagai és szicíliai mandula. A legkisebb és legolcsóbb a marokkói mandula. És hogy milyen a jó mandula? Édesnek, keménynek, belül fehérnek vagy krémesnek kell lennie. Íze lágy, édes és mandulaszerű.

Ha a mandula sárgás színű, akkor nem biztos, hogy friss, és sárgás íze lehet.

Kaliforniában körülbelül 30 mandulafajtát termesztenek. A nonpareil és a karamell a legnagyobb képviselettel rendelkezik.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Csokoládéval bevont mandula GASTRO
Jótállás: 6 - 10 měsíců
EAN vonalkód: 8064/3 K

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Biztonsági ellenőrzés