Fehér csokoládéval bevont mandula - GASTRO csomag 3Kg
Kód: 8064/3 KKapcsolódó termékek

A karamellás ízű, sóval ízesített csokoládéval bevont mandula nemcsak a hosszú esték kedvelt csemegéje.

A válogatott mandula a beszerzési folyamat alapján nevezhető "bio"-nak. Gondoskodtak a kiválasztásukról, és minden egyes mandula a megfelelő mandula, ahogyan annak lennie kell....

Ha a diófélék egy igazán népszerű, édes ízű változatáról beszélünk, akkor itt a mi "bajnokunk". A fehér csokoládé finom íze a krémes kesudióval kombinálva garantált célpont lesz...

Mandula három színben és három ízben, keserű, tej és fehér holland luxus csokoládéval. Rágcsáljon legalább hármat egyszerre, hogy egyetlen ízét se bánja meg.

Szereted a lencsét? Mit szólnál egy nagy lencséhez, benne mandulával? Így képzelheted el a mandulát színes héjban.

Finom pörkölt mandula fehér csokoládéval és kávéval bevonva. Az édes mandula és a kávé szerelmesei élvezni fogják.
Termék részletes leírása
Fehér csokoládéval bevont mandula - a fehér csokoládé és a mandula finom íze
Minta címszó
A bal oldali oszlop felirata, amelynek tartalma először a mobiltelefonon jelenik meg.
Mintacím
A jobb oldali oszlop felirata, amelynek tartalma utoljára jelenik meg.
Dió és mogyoró árverésre kerül
Összetevők: MANDULAMAG 25%, fehér csokoládé 75% (cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, sovány tejpor, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma), fényezőanyag: gumiarábikum
Tárolás: Sötét, hűvös és száraz helyen tárolandó
Minimális eltarthatósági idő: 12 hónap
Származási ország: Hollandia
Nyomokban glutént, egyéb dióféléket, földimogyorót, szóját és szezámot tartalmazhat.
Az allergének nagy betűkkel vannak feltüntetve az összetevők között.
energia érték: |
2309kj /552kcal |
zsírok: | 35g |
ebből telített zsírok: | 14,7g |
szénhidrátok: | 53,1g |
ebből cukrok: | 49,2g |
fehérje: 49,2 g | 8,9g |
só: | 0,11g |
a mandulafa lehetett az egyik első olyan fa, amelyet az ember termesztett. Jordániában a régészek "háziasított mandula" nyomaira bukkantak, amelyek körülbelül i. e. 5000-re nyúlnak vissza.
Az alább felsorolt okok miatt a mandula az egyik legsokoldalúbban felhasználható dióféle. Napi egy marék mandula elegendő ahhoz, hogy teljesítse az emberi egészséghez szükséges előfeltételeit. Az ideális forma a mandula nyersen, egy éjszakán át langyos vízben áztatva. Ha az íze ellenállhatatlan, és az idő rövid, a mandulát sós vízben áztatva felgyorsíthatjuk a folyamatot, és teljes mértékben felszabadíthatjuk a benne rejlő lehetőségeket.
Mivel a mandula héjában van, fogyasztás előtt célszerű néhány órán át áztatni a mandulát. Így megelőzhetők az emésztési problémák, és a mandula minden tápanyagát megkapja.
A mandula bizonyítottan csökkenti a koleszterinszintet és a vércukorszintet. Ez annak köszönhető, hogy nagyszerű antioxidáns, amely eltávolítja a szabad gyököket és a salakanyagokat a szervezetből. Csökkentik azAlzheimer-kór kockázatát és javítják az agy teljesítményét. A kalcium jelenléte erősíti a csontrendszert és a fogakat. Egy másik ásványi anyag a magnézium, amely az idegrendszer megfelelő működésének előfutára. Az emberi szervezetben akár 300 kémiai folyamatban is részt vesz. Többek között az alvás előtti bevitele elmélyíti a mélyfázist és lerövidíti az elalvás idejét. Rendszeres bevitele megelőzi a görcsöket és a szellemi jólétet.
A mandula sokféleképpen fogyasztható. Fogyaszthatjuk a mandulát nyersen vagy pörkölve (füstölve, sózva, mézben és sóban),
rágcsálnivalóként önmagában vagy édes vagy sós ételekhez adva.
Felhasználhatjuk szeletelve, pelyhesítve, lisztként, olajként, vajként vagy mandulatejként.
A mandulának két fajtája van, a keserű (amygdali amarum mag) és az édes (amygdali dulcis mag).
A keserű mandulát nehéz megkülönböztetni az édes mandulától, mivel magasabb az amygdalin-tartalma, amely a keserű ízért felelős anyag. A legjobb édes mandula a valenciai, malagai és szicíliai mandula. A legkisebb és legolcsóbb a marokkói mandula. És hogy milyen a jó mandula? Édesnek, keménynek, belül fehérnek vagy krémesnek kell lennie. Íze lágy, édes és mandulaszerű.
Ha a mandula sárgás színű, akkor nem biztos, hogy friss, és sárgás íze lehet.
Kaliforniában körülbelül 30 mandulafajtát termesztenek. A nonpareil és a karamell a legnagyobb képviselettel rendelkezik.
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Csokoládéval bevont mandula GASTRO |
---|---|
Jótállás: | 6 - 10 měsíců |
EAN vonalkód: | 8064/3 K |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!