Mindent frissen csomagolunk Önnek. Az ajándékokat kézzel készítjük :) Köszönjük érdeklődését.

Fehér csokoládéval bevont mandula

Kód: 107/1 K 107/100 107/200 107/3 K 107/500 107/50G Kérjük, válasszon változatot
Nincs értékelés
Márka: Nutworld.cz
Ft5 203 Ft1 723 Ft2 941 Ft544-tól –10 % - –10 % - –10 % - akár: –10 %
Fehér csokoládéval bevont mandula
Ft5 203 Ft1 723 Ft2 941 Ft544-tól –10 % - –10 % - –10 % - akár: –10 % Ft4 646 Ft917 Ft1 538 Ft13 502 Ft2 626 Ft544 Ft544-tól
Készleten Készleten Készleten Készleten Készleten Készleten Kérjük, válasszon változatot
Množství:
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.

Még jobb az íze, mint amilyennek látszik, a fényűző fehér csokoládéval bevont mandula elragadó lesz. Az elegáns fehér szín az esküvői asztalunkon is bizonyított.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Amit tudnod kell:

Típus:Gyümölcsfajta: csonthéjas gyümölcs
Összetevők: Gyümölcsös gyümölcs:MANDULAMAG 25%, fehér csokoládé 75% (cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, sovány tejpor, LAKTÓZ, SZÓJLECITIN természetes vanília aroma), fényezőanyag: gumiarábikum
Tárolás: Sötét, hűvös és száraz helyen tárolandó
Minimális eltarthatósági idő:
6 - 10 hónap
Származási ország:
Hollandia
Allergének:Nyomokban glutént, egyéb dióféléket, földimogyorót, szóját, SO2-t és szezámot tartalmazhat.
Az allergének nagy betűkkel vannak jelölve.

Három év alatti gyermekek számára nem alkalmas

Táplálkozási adatok 100g


Energiaérték:
2309kj /552kcal
Zsírok: 35g
ebből telített zsírsavak: 14,7g
Szénhidrátok: 53,1g
ebből cukrok: 42,9g
Fehérje: 8,9g
Só: 0,11g

Mandle v bílé čokoládě

Miért Nutworld.cz?

  • Mindig frissen csomagolva
  • Dizájnos csomagolás
  • Gyors szállítás
  • Kiváló íz

Vásárlóink tapasztalatai

"A rendelés gyorsan feldolgozva, szépen csomagolva. az áru friss, jó. Csak ajánlani tudom."
"A csomagot hamar kiszállították, minden jól csomagolva volt, mindennel nagyon elégedett voltam. Hamarosan biztosan újra fogok rendelni ."
Mandle v bílé čokoládě

A Nutworld.cz alapítója és tulajdonosa

Hello, márkánk az eredetiséget, a minőséget és a dizájnt igyekszik ötvözni. Az Ön elégedettsége nagyon fontos számunkra, és örömmel fogadnánk visszajelzését. Mind a diófélékre, aszalt gyümölcsökre, stb, de az ajándékainkra is, amelyeknek örülünk. Szeretnénk csodálatos dolgokat létrehozni az Ön számára, amelyek jó ízűek, szépen néznek ki és elfogadható árúak. Köszönjük visszajelzéseiteket és a belénk vetett bizalmatokat. Mgr. Jan Vlček

Néhány érdekes tény a manduláról...

A mandulafa lehetett az egyik első olyan fa, amelyet az ember termesztett. Jordániában a régészek "háziasított mandula" nyomaira bukkantak, amelyek körülbelül i. e. 5000-re nyúlnak vissza. Az alább felsorolt okok miatt a mandula az egyik legsokoldalúbban felhasználható dióféle. Napi egy marék mandula elegendő ahhoz, hogy teljesítse az emberi egészséghez szükséges előfeltételeit. Az ideális forma a mandula nyersen, egy éjszakán át langyos vízben áztatva. Ha az íze ellenállhatatlan, és az idő rövid, a mandulát sós vízben áztatva felgyorsíthatjuk a folyamatot, és teljes mértékben felszabadíthatjuk a benne rejlő lehetőségeket. Mivel a mandula héjában van, fogyasztás előtt célszerű néhány órán át áztatni a mandulát. Így megelőzhetők az emésztési problémák, és a mandula minden tápanyagát megkapja. A mandula bizonyítottan csökkenti a koleszterinszintet és a vércukorszintet. Ez annak köszönhető, hogy nagyszerű antioxidáns, amely eltávolítja a szabad gyököket és a salakanyagokat a szervezetből. Csökkentik az Alzheimer-kór kockázatát és javítják az agy teljesítményét. A kalcium jelenléte erősíti a csontrendszert és a fogakat. Egy másik ásványi anyag a magnézium, amely az idegrendszer megfelelő működésének előfutára. Az emberi szervezetben akár 300 kémiai folyamatban is részt vesz. Többek között az alvás előtti bevitele elmélyíti a mélyfázist és lerövidíti az elalvás idejét. Rendszeres bevitele megelőzi a görcsöket és a szellemi jólétet. A mandula sokféleképpen fogyasztható. Fogyaszthatjuk a mandulát nyersen vagy pörkölve (füstölve, sózva, mézben és sóban), rágcsálnivalóként önmagában vagy édes vagy sós ételekhez adva. Felhasználhatjuk szeletelve, pelyhesítve, lisztként, olajként, vajként vagy mandulatejként. Kétféle mandula létezik, keserű (amygdali amarum mag) és édes (amygdali dulcis mag). A keserű mandulát nehéz megkülönböztetni az édes mandulától, mivel magasabb az amygdalin-tartalma, amely a keserű ízért felelős anyag. A legjobb édes mandula a valenciai, malagai és szicíliai mandula. A legkisebb és legolcsóbb a marokkói mandula. És hogy milyen a jó mandula? Édesnek, keménynek, belül fehérnek vagy krémesnek kell lennie. Íze lágy, édes és mandulaszerű. Ha a mandula sárgás színű, akkor nem biztos, hogy friss, és sárgás íze lehet. Kaliforniában körülbelül 30 mandulafajtát termesztenek. A nonpareil és a karamell a legnagyobb képviselettel rendelkezik.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Mandula
Jótállás: 6 - 10 měsíců
EAN vonalkód: Kérjük, válasszon változatot

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Biztonsági ellenőrzés