Dió és mazsola keveréke
Kód: 3097/1 K 3097/200 3097/3 K 3097/500 Kérjük, válasszon változatotTermék részletes leírása
Összetevők: Mogyoró, mogyoró, mogyoró, mogyoró, mogyoró, mogyoró, mogyoró, mogyoró, mogyoró: MANDLE természetes válogatás nonpareil 11% (USA), PARA 11% (Bolívia, Brazília), WALNUT 11% (Magyarország, Csehország, Szlovákia, Lengyelország), HARASTS héjas 11% (Kína, Argentína), HOLY HOLY NUT 11% (Törökország), GIANT GOLDEN RISINES 15%, kén-dioxid, növényi olajok (napraforgó és pálma változó arányban), GIANTRISINES 15%, kén-dioxid, növényi olajok (napraforgó és pálma változó arányban), SultanaRISINES 15%, kén-dioxid, növényi olajok (napraforgó és pálma változó arányban),
Tárolás: Sötét, hűvös és száraz helyen tárolja
Minimális eltarthatósági idő: 8-10 hónap
Származási ország:lásd diófélék
Az előállítás országa: Cseh Köztársaság
Ez a termék nyomokban földimogyorót, más dióféléket, kén-dioxidot vagy szezámot tartalmazhat.
Mandula természetes válogatás nonpareil
Energiaérték | 2665kj /645kcal |
Zsírok | 56g |
ebből telített zsírsavak | 4,9g |
Szénhidrátok | 5,4g |
Fehérje | 24,2g |
Só | 0,02g |
Gőz
energia érték: |
energia: 2857kj /693kcal |
zsírok: | 67,1g |
ebből telített zsírsavak: | 15,1g |
szénhidrátok: | 4,2g |
ebből cukrok: | 2,3g |
fehérje: 2,2 g | 14,3g |
só: | 0g |
Dió
energia érték: |
716 kcal: 2995kj /716kcal |
zsírok: | 65,2g |
ebből telített zsírsavak: | 6,12g |
szénhidrátok: | 13,7g |
ebből cukrok: | 2,6g |
fehérje: 2,2 g | 15,2g |
só: | 0,005g |
Mogyoró
energia érték: |
2374kj /567kcal |
zsírok: | 49,2g |
ebből telített zsírsavak: | 6,8g |
szénhidrátok: | 16,1g |
ebből cukrok: | 3,9g |
fehérje: 9,9 g | 25,8g |
só: | 0g |
Mogyoró
energia érték: |
654 kcal: 2731kj /654kcal |
zsírok: | 62g |
ebből telített zsírok: | 4,5g |
szénhidrátok: | 11g |
ebből cukrok: | 4,3g |
fehérje: 3,3 g | 14g |
só: | 0,01g |
energia érték: |
1264kj /302kcal |
zsírok: | 0,5g |
ebből telített zsírsavak: | 0,1g |
szénhidrátok: | 79,2g |
ebből cukrok: | 59,2g |
fehérje: 1,5 g fehérje: | 3,4g |
só: | <0,01g |
Adiófélékjellemzője a végtelen mennyiségű egészséges zsír, vitamin és ásványi anyag. A vitaminok közül a mogyoróban az E-vitamin és a B-vitamin-sorozat dominál. Az E-vitamin nagyszerű antioxidáns, vagyis olyan anyag, amely megakadályozza a sejtek megtámadását. Segít leküzdeni a stresszt, ami minden rossznak az oka, ami az emberi életben történik. A hosszú távú E-vitaminhiány legrosszabb esetben meddőséget és hajritkulást okozhat.
Aválogatott mandula bizonyítottan csökkenti a rossz koleszterinszintet, avastagbél- és mellrák megelőzésére szolgál, és általában jó antioxidáns. Emiatt teljesen jogosan szerepel a méregtelenítő keverékünkben.
Mivel a mandula héjában van, ezért fogyasztás előtt érdemes néhány órára beáztatni a mandulát. Így elkerülhetjük az emésztési problémákat, és hozzájutunk minden anyaghoz, amit a mandula nyújtani tud.
A párolás fontos a terhes nők számára. Hozzájárulnak a magzat megfelelő agyfejlődéséhez. A napi három para dió ajánlott napi bevitelével a kismamáknak nem kell aggódniuk semmilyen negatív következmény miatt, hanem inkább értékelniük kell a testre és az elmére gyakorolt összes pozitív hatást.
A királyidió magja a többi dióféléhez hasonlóan jelentős mennyiségű fehérjét, szénhidrátot és ásványi anyagokat (kálium, magnézium) tartalmaz. Egyedi aminosavprofilja is van, amelyet a szervezet nem képes saját maga előállítani. A dió segít a megfelelő elektrolitszint fenntartásában, így hozzájárul a hidratáláshoz. A sportolók, különösen a hosszútávfutók, profitálnak ezekből a tulajdonságokból.
A mogyoró az álcázás mestere, és szinte bárhol felhasználható. Édes vagy sós konyha? Nem probléma. Egészben, zúzva, mogyoróvaj vagy tej formájában. Íze hírhedt, és az idők végezetéig felhasználható.
100 g mazsolában körülbelül 70 g szénhidrát van. A cukrok főként fruktóz és glükóz. A szőlő és a mazsola más gyümölcsökhöz képest nagyobb arányban tartalmaz glükózt, ezért a mazsola glikémiás indexe magasabb - eléri a 65-ös átlagos GI-értéket. Ez azt jelenti, hogy fogyasztásuk után a vércukorszint meglehetősen gyorsan emelkedik. A mazsola oldható és oldhatatlan rostokat is tartalmaz, ami jótékonyan hat az emésztőrendszerre és a gyakori civilizációs betegségek megelőzésére.
Mit tegyünk a magas vércukorszint ellen? Az ideális megoldás egyszerű, csak a kanapén való heverészés helyett tegye el az edényeket, és menjen ki sétálni. A vércukorszint emelkedése után nem sokkal végzett aktivitás csökkenti a vércukorszintet, ahol az inzulin kiadja a parancsot, hogy a vérből a benne lévő cukrot a tényleges séta során aktív izomszövetekbe szívja fel. Még a házimunka is csökkentheti a vércukorszintet.
A hosszú távon magas vércukorszint köztudottan 2-es típusú cukorbetegséget és ezzel együtt veseproblémákat, legrosszabb esetben végtagamputációt okoz.
Nagyon ügyelünk a minőségre, és csak dióféléket adunk a keverékekhez, amelyeket külön is csomagolunk exkluzív termékként. A diókeveréket önmagában is elrágcsálhatja, hozzáadhatja a reggeli müzlijéhez vagy zabkásához, vagy felhasználhatja sütéshez és főzéshez.
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Diófélék keverékei |
---|---|
Jótállás: | 8 - 10 měsíců |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!