Csokoládéval bevont kesudió MIX - GASTRO csomag 3Kg
Kód: 7947/3Kapcsolódó termékek
Termék részletes leírása
Héjas gyümölcsök árverésre bocsátása (fehér csokoládé 33%, tejcsokoládé 33% és tiramisu 33%)
Ingredients:
KESU mogyoró 28%, FEHÉR CSOKOLÁD 72% (cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, LAKTÓZ, sovány tejpor, SZÓJLECITIN, természetes vanília aroma), fényezőanyag: gumiarábikum.
KESU Dió 25%, TEJCSOKOLÁD 75% (cukor, kakaóvaj, szárított teljes tejpor, kakaómassza, szárított CSOKOLÁD (tejpor), LAKTÓZ, SZÓJLECITIN, természetes vaníliaaroma), fényezőanyag: gumiarábikum.
KESU NUT 31%, tiramisu feltét 69% (cukor, növényi pálmaolaj, ZSÍR (TEJ), rizsliszt, napraforgó lecitin, gumiarábikum, sellak, tiramisu aroma, kakaómassza, kakaóvaj).
Az összetevők között nagybetűvel feltüntetett allergének
Tárolás: sötét, hűvös és száraz helyen tárolja
Minimális eltarthatósági idő: 6-8 hónap
Származási ország:Hollandia, Egyesült Királyság
Ez a termék nyomokban földimogyorót és más dióféléket tartalmazhat.
energia érték: |
2290kj /547kcal |
zsírok: | 33,9g |
ebből telített zsírsavak: | 15,7g |
szénhidrátok: | 55,5g |
ebből cukrok: | 47,4g |
fehérje: | 7,5g |
só: | 0,11g |
energia érték: |
2257kj /540kcal |
zsírok: | 33g |
ebből telített zsírsavak: | 15,9g |
szénhidrátok: | 54,2g |
ebből cukrok: | 46,7g |
fehérje: 7,7 g (7,7 g) | 7,6g |
só: | 0,26g |
energia érték: |
2331kj /559kcal |
zsírok: | 35,9g |
ebből telített zsírsavak: | 15,8g |
szénhidrátok: | 51,7g |
ebből cukrok: | 45,5g |
fehérje: 45 g | 7g |
só: | <0,03g |
A diófélék közül akesudió tartalmazza a legtöbb vasat. Ez különösen fontos a terhesség alatt, ahol az elvárt mennyisége a duplája (30mg). 100g-ban 7mg vasat találunk (a terhességben ajánlott adag 1/4-ét).
Egy másik elem, amely itt gazdagon képviselteti magát, a szénhidrátok (32,6g/100g). Ez azonban nem ok arra, hogy ne fogyasszunk dióféléket. Előnyük a zsírtartalmukban rejlik, amely stabilizálhatja a vércukorszintet.
A diófélék és magvakáztatása egyszerű módja annak, hogy javítsuk emészthetőségüket és növeljük tápértéküket. A diófélék vagy magvak négy órán át tartó vízben való áztatása jelentős előnyökkel járhat. A diófélék áztatása megszabadítja őket a fitinsavtól és az enzimgátló anyagoktól.
Ha a cukorszinted nincs rendben, ez még mindig sóvárgást fog kiváltani, és úgy fogod érezni, hogy az étkezés után egy idővel be kell fejezned az ételt, ami ismét felborítja a vércukorszintedet, és egy ördögi körbe kerülsz (a szénhidrátos ételek hajtják a szintet, minél iparilag feldolgozottabbak, annál rosszabb). Ha pl. egy banánt eszel, és adsz hozzá egy marék kesudiót, akkor a banán önmagában nem dobja meg a cukorszintedet (annyira), és ennek a pl. nassolnivalónak a jóllakottságot fokozó hatása elegendő lesz a következő tervezett étkezésig, és nem lesz szükséged arra, hogy időközben befejezd, és ez természetesen fokozatos csökkenéshez vezet (ugyanez a helyzet pl. a zabkásához adva - csak mindig figyelj a mennyiségre).
Az egészséges és hibátlan diónak világos, krémes színűnek kell lennie, repedések, penész, foltok vagy dohos szag nélkül.
Többféle kesudió létezik, és méret szerint osztályozzák őket - minél nagyobb a dió, annál magasabb az ára, és fordítva, minél több fél dió, annál alacsonyabb az ára.
További információkat és inspirációt a blogunkon talál.
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Árverésre bocsátott gyümölcs- és diókeverékek GASTRO |
---|---|
Jótállás: | 6 - 10 měsíců |
EAN vonalkód: | 7947/3 |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!