Csokoládéval bevont kesudió MIX
Kód: 2705/200 2705/3 K Kérjük, válasszon változatotTermék részletes leírása
Héjas gyümölcsök árverésre bocsátása (fehér csokoládé 33%, tejcsokoládé 33% és tiramisu 33%)
Ingredients:
Fehér csokoládé kesudió (Hollandia) - Fehér csokoládé 72% (cukor, kakaóvaj, teljes tejpor , LACTOSE, sovány tejpor, SOY lecitin, természetes vanília aroma), kesudiómag 28%, fényezőanyag: gumiarábikum. Cashew tejcsokoládé (Hollandia) - Kesudió 25%, tejcsokoládé 75% (cukor, kakaóvaj, szárított teljes tejpor, kakaómassza, szárított Túró (tej), LAKTÓZ, SOY lecitin, természetes vanília aroma), csiszolás: gumiarábikum. Kaszudió tiramisuban (UK) - Tiramisu feltét 69% (cukor, növényi pálmaolaj, SZŰZSÍR (TEJ), rizsliszt, napraforgó lecitin, gumiarábikum, sellak, tiramisu aroma, kakaómassza, kakaóvaj), KASZUDió 31%.
Az összetevők között félkövérrel jelölt allergének
Tárolás: sötét, hűvös és száraz helyen tárolja
Minimális eltarthatósági idő: 6-8 hónap
Származási ország:lásd az összetevőket
Ez a termék nyomokban földimogyorót és más dióféléket tartalmazhat.
energia érték: |
2305kj /551kcal |
zsírok: | 35g |
ebből telített zsírok: | 15,6g |
szénhidrátok: | 52g |
ebből cukrok: | 45g |
Rost: 45 g: 45 g: 45 g: 45 g: 45 g: 45 g: 45 g: 45 g | 0,6g |
fehérje: 0,0 g | 7,6g |
só: | 0,3g |
A diófélék közül akesudió tartalmazza a legtöbb vasat. Ez különösen fontos a terhesség alatt, ahol az elvárt mennyisége a duplája (30mg). 100g-ban 7mg vasat találunk (a terhességben ajánlott adag 1/4-ét).
Egy másik elem, amely itt gazdagon képviselteti magát, a szénhidrátok (32,6g/100g). Ez azonban nem ok arra, hogy ne fogyasszunk dióféléket. Előnyük a zsírtartalmukban rejlik, amely stabilizálhatja a vércukorszintet.
A diófélék és magvakáztatása egyszerű módja annak, hogy javítsuk emészthetőségüket és növeljük tápértéküket. A diófélék vagy magvak négy órán át tartó vízben való áztatása jelentős előnyökkel járhat. A diófélék áztatása megszabadítja őket a fitinsavtól és az enzimgátló anyagoktól.
Ha a cukorszinted nincs rendben, ez még mindig sóvárgást fog kiváltani, és úgy fogod érezni, hogy az étkezés után egy idővel be kell fejezned az ételt, ami ismét felborítja a vércukorszintedet, és egy ördögi körbe kerülsz (a szénhidrátos ételek hajtják a szintet, minél iparilag feldolgozottabbak, annál rosszabb). Ha pl. egy banánt eszel, és adsz hozzá egy marék kesudiót, akkor a banán önmagában nem dobja meg a cukorszintedet (annyira), és ennek a pl. nassolnivalónak a jóllakottságot fokozó hatása elegendő lesz a következő tervezett étkezésig, és nem lesz szükséged arra, hogy időközben befejezd, és ez természetesen fokozatos csökkenéshez vezet (ugyanez a helyzet pl. a zabkásához adva - csak mindig figyelj a mennyiségre).
Az egészséges és hibátlan diónak világos, krémes színűnek kell lennie, repedések, penész, foltok vagy dohos szag nélkül.
Többféle kesudió létezik, és méret szerint osztályozzák őket - minél nagyobb a dió, annál magasabb az ára, és fordítva, minél több fél dió, annál alacsonyabb az ára.
További információkat és inspirációt a blogunkon talál.
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Kesudió |
---|---|
Jótállás: | 8 - 10 měsíců |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!