Aszalt szilva - GASTRO csomag 10Kg
Kód: 8331Kapcsolódó termékek
Termék részletes leírása
Egyedi szárított gyümölcsfajták
Összetevők: szilva 100%, tartósítószer kálium-szorbát, napraforgóolaj
Tárolás: Sötét, hűvös és száraz helyen tárolandóMinimális eltarthatósági idő: 8-10 hónap .
Származási ország: Chile, Bulgária
Nagybetűvel jelölt allergének.
A termék magot, nyomokban földimogyorót, egyéb dióféléket, glutént, kén-dioxidot és szezámot tartalmazhat
energia érték: |
1190 /262 kcal |
zsírok: | 0,38g |
ebből telített zsírsavak: | 0,08g |
szénhidrátok: | 64g |
ebből cukrok: | 22,3g |
fehérje: 22,2 g | 2,1g |
só: | 0,01g |
Szilva. A szilvafa hagyományos gyümölcse. A szilva színe a kéktől a liláig terjed, belsejében kővel. A szilva felületén egyfajta port találunk, ami valójában viasz. Ez védi a szilvát más kártevők támadásától, és taszítja a vizet a gyümölcs felületéről.
A szilvafa és maga a szilva a Kaukázusban őshonos, ahonnan szinte az egész világra eljutott. Az eredeti gyümölcsök kisebbek voltak, mint amilyennek ma ismerjük őket. A szilva legkorábbi régészeti leletei a Római Birodalomból származnak.
A legnépszerűbb feldolgozások közé tartozik a pudingok, majd a piték vagy a töltött gombócok készítése. Főként nyersen fogyasztják, ahol gazdag rosttartalma a legnyilvánvalóbb. A szilva aszalt formája, mint minden gyümölcs esetében, C-vitaminban szegény, amely a szárítás során elpusztul.
Az aszalt szilva magas rosttartalma segíti az emberi szervezet tisztulását. Magas szénhidráttartalma ellenére az aszalt szilva alkalmas a csökkentő étrendre pektintartalma miatt, amely lassítja a cukrok felszívódását és fokozza a zsírégetést.
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Szilva GASTRO |
---|---|
Jótállás: | 8 - 10 měsíců |
Súly: | 10 kg |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!